frise01
preload image preload image
Du er her: Velkommen Velkommen Velkommen til LDM Revision ApS.
Tirsdag, den26.maj 2020

Velkommen til LDM Revision ApS.

Vi er et registreret revisionsfirma med i alt 9 engagerede medarbejdere, som er klar til at servicere dig med ydelser inden for revision og regnskab. Hvad enten din virksomhed drives som privat firma eller som et selskab, kan du hente rådgivning og vejledning hos LDM Revision.

Corona erklæringer

Vi kan hjælpe dig med hjemsøgning af tilskud og afgivelse af erklæringer i forbindelse med tilskud fra staten på grund af corona – covid 19. Har du haft væsentlig omsætningsnedgang, eller er helt lukket, har du mulighed for at søge dækning for omsætningstab og eventuelt tilskud til dækning af dine udgifter.
Husk at der er 80% omkostningsdækning i forbindelse med revisorudgift til Corona erklæringer.
Vi er godkendte revisorer – kontakt os pr tlf. 76 40 83 88 eller mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Medarbejderne i LDM Revision er fagfolk og kan derfor bl.a. yde rådgivning og vejledning samt tilbyde en række branchetilrettede serviceydelser. Serviceydelser, som bl.a. kan være til nytte i forbindelse med virksomhedens drift og finansiering samt ved vurdering af kreditværdigheden.

Hvem møder du hos LDM Revision ApS.?

Klik for fjernsupport >>

Vi er medlem af:

 fdr-logo